Jag heter Anna-Lena Berggren och har en liten bod i min trädgård.

Boden är inte stor, men mycket välfylld. Jag älskar vackert Porslin, Keramik och Glas, fina handarbetade dukar och välsydda och fina väskor, barntäcken och hemvävda trasmattor, vykort mm m.m. 

Porslinet kommer dels från våra Porslinsfabriker i Sverige men också från övriga Europa, där det tyska är mest representerat. Dresdenporslinet har en egen plats i mitt hjärta.

Något mer som jag är särskilt förtjust i är kaffekoppar, på min hemsida finner du väldigt många olika. Du kan köpa en hel servis av en del sorter, eller bara någon eller några enstaka för att komplettera eller använda när du och din vän tar en tår. Den som samlar på koppar har stora möjligheter att komplettera sin samling. 
Det finns koppar från 1800-talet fram till relativt nytillverkade i priser från 10: - till - 300: -/st.

Udda kaffekannor är fina att ha i fönstret, fyll dem med vatten så kan de hjälpa dig med att öka luftfuktigheten,
samtidigt som det blir perfekt temperatur för krukväxternas vattning.

Se även mina sidor på figuriner, här är många från Spanien, Danmark men även några gamla fina från Tyskland. 
De är fina att ställa i grupper, men jag tycker mycket att ha några i fönstret bland blommorna.

Trender i heminredningar kommer och går, i min bod bryr jag mig inte så mycket om dem, vackra saker består.

Den som samlar på vykort kan finna dels Topografiska från många delar av Sverige, dels från våra kändaste vykorttecknare såsom Jac Edgren, Lars Carlson m.fl.

På sommaren ställer jag dessutom upp ett tält som jag fyller med diverse loppissaker. Här kan du finna ett mycket brett sortiment, en bok för 2:- , Hemtextil, för en billig peng , en vacker Saint Paula, m.m , Du kan faktiskt hitta saker som inte kostar något alls om du har tur.

Ibland kommer mina vänner med sina saker och säljer handarbeten, prylar och allsköns ting. De är alltid välkomna att ställa upp ett bord i min trädgård, så det kan bli en extra överraskning när du kommer.
En gång per år kommer alla samtidigt, då har vi storloppis och kaffekalas i trädgården. Alla kunder bjuds på kaffe med hembakt, det brukar vara en härlig stämning. När på året det infaller finner du på min hemsida. 
År 2013 är det 1 juni kl.10.00 till 16.00.  

Ta en tur till boden, ta förresten många. Jag plockar in nya saker i boden hela tiden.

Har du några frågor, kanske är det någon särskilt du söker, Ring mig. Har jag det inte på lager, så kan jag försöka att få det.

 

Hjärtligt Välkommen.

 

 

Annas Bod  Antikt, kuriosa och hemvävt

Ringvägen 24 Glanshammar

Tel 070-6462100, 019-465801

Hemsida. www.annasbod.se

Mailadress. info@annasbod.se

Öppettider.

Onsdag kl. 18.00–21.00

Lördag kl. 10.00–15.00.

Gå gärna in på min hemsida där jag har en del av mina saker fotograferade. År det något där som du är speciellt intresserad av, var snäll kontakta mig så jag säkert har det i boden när du kommer.

Du har även möjlighet att få dina saker hemsända, jag packar och sänder, se exempel på fraktkostnader på min hemsida. Packning och emballage kostar inget extra utan kostnaden kommer från det fraktbolag vi kan använda.
Inom Sverige enligt Schenkers prislista och Utom Sverige Postens fraktkostnader.